Tuesday, December 8, 2015

Smartwatch E-BODA Time 100 cred ca este cel mai ieftin ceas inteligent

Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca Smartwatch E-BODA Time 100 este cel mai ieftin ceas inteligent pe care il avem in magazinele online romanesti. Poate ca are mai putine functii decat cele de la brandurile renumite sau poate ca vrei sa scrie alt nume pe el, insa trebuie sa stii ca este foarte bun, are un pret mic de tot si merita cumparat caci pana la urma are cateva functii utile si bune de tot, pe care le poti folosi oricand, in orice secunda. Cu Smartwatch E-BODA Time 100 vei avea un ceas inteligent de care sa fii satisfacut. Functionalitate impecabila pentru un produs al unei firme romanesti.

2 comments:

  1. Îl aveți,sau l-ați testat dvs? As vrea și eu sa îl achiziționez la un preț imbatabil însă am multe rezerve. În primul rand nu exista nici un review sau vreo părere pe net fata de acest produs și nici nu știm ce face exact.

    ReplyDelete
  2. Îl aveți,sau l-ați testat dvs? As vrea și eu sa îl achiziționez la un preț imbatabil însă am multe rezerve. În primul rand nu exista nici un review sau vreo părere pe net fata de acest produs și nici nu știm ce face exact.

    ReplyDelete