Sunday, January 31, 2016

Cum sa fie angajatorii obligati sa plateasca analizele medicale

Spuneam in articolul anterior ca angajatorii vor fi obligati prin lege sa plateasca analizele medicale ale angajatilor ceea ce cred ca reprezinta un pas inainte pentru economia romaneasca, iar in acelasi timp, si pentru sistemul medical romanesc. Sa ma explic, daca imi dati voie, iar daca nu imi dati voie eu tot o sa scriu, voua ramanandu-va la dispozitie varianta de a parasi acest blog in doar cateva secunde.

Cred cu tarie ca pentru sistemul medical este bine sa fie niste statistic privitoare la sanatatea populatiei. Si mai cred ca niste controale regulate sunt de mare ajutor. Pentru ca, sa recunoastem, sa fim sinceri, daca ne doare ceva, ramanem acasa de cele mai multe ori, avem simptome pe care poate ca unii medici ar putea sa le catalogheze in vreun fel. Insa pentru ca ne este frica ori pentru ca vrem sa stam acasa sin comoditate ori vrem sa astram banii, ramanem in fotolii si canapele.

Iar daca cu ajutorul angajatorilor, firmelor, companiilor, societatilor comerciale si cum ar mai avea numele, se va putea face asa ceva, consider ca este un pas inainte spre o stare mai buna a economiei pentru ca angajatii sanatosi si fericiti vor lucra mai mult, vor fi dedicati companiei si multe altele.

No comments:

Post a Comment