Wednesday, November 9, 2016

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii ce poate fi un drum bun pentru America. Daca va fi la fel de bun Trump pentru Europa, nu stiu. Candidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali, conform proiecţiilor realizate de agenţia de ştiri Associated Press. Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea, telefonându-i contracandidatului său să-l felicite. Americanii au ales pe 8 noiembrie cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, dar şi noii membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din Senat. Donald Trump a fost preferat de alegătorii albi fără studii superioare, iar Hillary Clinton, de nonalbi, potrivit unui exit-poll.

http://www.mediafax.ro/externe/rezultate-partiale-alegeri-sua-ap-donald-trump-este-noul-presedinte-al-statelor-unite-trump-promite-unificarea-statelor-unite-multumindu-i-lui-hillary-clinton-foto-livetext-livevideo-15925382

Sa stim ca Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii si sa vedem tot ce se poate gasi pe acolo. Trebuie s afacema sta ca sa stim ce sa luam bun din lumea care ne inconjoara. Stim ca este cel mai frumos asa si trebuie sa dam lumii o bucurie mai mare decat orice altceva. Sa scriem ca sa avem cuvinte si sa fie sa de mare textul pe care Trump il va aprecia, incat Romania si SUA sa fie prietene.

No comments:

Post a Comment